Kiemelt gyártóink:
Biodinamica »
Vannini »
D+Z »
Rólunk
A kedvezményeinkről
Webáruház
Online vásárlás
Cikkek
Szakmai anyagok
Szakkönyvek
az amazon.com webáruházból
Kapcsolat
Ahol elérhetsz minket

Kedvezményrendszerünk
1. Havi akciók:

Minden hónapban lesznek olyan termékek, amelyek kedvezményes áron vásárolhatók meg vagy olyan termékcsomagok, ahol bizonyos feltételek mellet, ajándékot adunk a vásárlás mellé. A havi akciókról mindig értesítjük hírlevél-olvasóinkat.

2. Törzsvásárlói kedvezmény:

Egy tuti biztos tipp!

Ezzel a kedvezménnyel azon kedves ügyfeleinknek szeretnénk megköszönni bizalmukat, akik rendszeresen kitüntetnek figyelmükkel! Amennyiben az adott naptári évben a vásárlások bruttó összege eléri a szükséges határértéket, Ön automatikusan megkapja a kedvezményt:

  • 300.000 - 500.000,- Ft = 2%
  • 500.000 - 800.000,- Ft = 3%
  • 800.000 - 1.000.000,- Ft = 4%
  • 1.000.000,- Ft felett = 5%


Negyedévenként összesítjük a vásárlók adatait és küldünk értesítést a kedvezményre jogosultaknak. A kedvezményt a teljesítést követő negyedévtől lehet igénybe venni az adott év végéig és az azt követő teljes naptári évben!

3. Kipróbálási akcióink:

Extra kedvezmény regisztrált hírlevél-olvasóinknak!

Ha régi, megszokott eszközei helyett más dolgokat is szívesen kipróbálna, forduljon hozzánk! Időnként lehetőséget adunk arra, hogy egy bizonyos termékből ,korlátozott mennyiséget, extra kedvezménnyel vásárolhasson meg.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a havi és a törzsvásárlói kedvezmények összevonhatóak. A kipróbálási akció esetén már nincs mód további kedvezményre!