Kiemelt gyártóink:
Biodinamica »
Vannini »
D+Z »
Rólunk
A kedvezményeinkrol
Webáruház
Online vásárlás
Cikkek
Szakmai anyagok
Szakkönyvek
az amazon.com webáruházból
Kapcsolat
Ahol elérhetsz minket

Megoldások a gazdaságos és kényelmes anyagbeszerzésre, fogorvosoknak

Az áruházban található termékek összeválogatásánál elsosorban a körzeti rendelok gazdaságos anyagellátásának szempontjait tartottuk szem elott


További információkOn-line áruházunk kényelmes, hiszen bárhonnan, bármikor elérheto. Biztonságos, mert mindig tájékozódhatsz az aktuális árainkról, megrendelésedrol azonnal visszaigazolást küldünk, ahol ellenorizheted, hogy mit és mennyiért rendeltél. Minden termékünkre 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Az áruházunkból történo rendelés gazdaságos, ugyanis árainkat a magyar piac ismeretében alakítjuk és folyamatosan, többlépcsos kedvezményrendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk vásárlóink minél tökéletesebb kiszolgálása a számukra leheto legkényelmesebb úton! Ez azonban csak és kizárólag a vevokkel, érdeklodokkel történo kommunikáció segítségével fejlesztheto. Hiányzik valami a listából, amire feltétlenül szükséged van? Nem tetszik valami? Vagy "csak" meg vagy elégedve?


Írj nekünk!

Segítünk, megoldjuk problémáidat és megköszönjük, hogy minket választottál! A folyamatos kommunikáció erosítése érdekében indítottam el a fogbolt.hu blogját, ahol - reményeim szerint - "ki tudjuk beszélni" a fogászatot érinto kérdéseket. Örülök, ha témáinkhoz hozzászólsz és megosztod velünk véleményed.


Tovább a blogra >>>>


Az R-dent Kft. 2000. márciusától muködo, fogászati kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás. Az egyre bovülo piaci igényekhez igazodva hoztuk létre internetes áruházunkat, elosegítve ezzel is a hazai fogászati anyagellátást.

Igyekszünk mindent beszerezni, még akkor is, ha a webáruházunkban a termék nem is található meg.


Csak egy fax (06 88 565 003), telefon (06 88 565 002) vagy, esetleg, egy e-mail az info@rdent.hu címre és 24 órán belül visszaigazoljuk az érdeklodést, megjelölve a szállítási határidot és az árajánlatot. Kiterjedt kapcsolatrendszerünkön keresztül beszerezzük a kért terméket, és az árainkkal igyekszünk igazodni az importor ajánlott áraihoz. Bízom benne, hogy a cégünk által képviselt gyártók esetében a legjobb árat tudjuk biztosítani.

Azzal, hogy csaknem mindent beszerezhetsz egy helyen, hogy 25 000 Ft felett ingyen postázunk és többszintes kedvezményrendszerrel rendelkezünk, idot és pénzt takaríthatsz meg. A részletes szállítási feltételeket és az üzletszabályzatunkat itt találhatod.

Figyelmedbe ajánlom az általunk közvetlenül képviselt gyártók termékeit:
  • Vannini Dental Industry (Olaszország) - Kiváló minoségu és nagyon kedvezo árú lenyomatanyagok
  • Drendel + Zweiling (Németország) - Fogászati forgóeszközök, koronafelvágók, gyémántcsiszolók, polírozók
  • Biodinamica (Brazilia) - nagyon kedvezo árú tömoanyagok, fogfehérítok
  • TetroBreath termékek (USA) - Kellemetlen lehelet kezelésére kifejlesztett termékcsalád