Kiemelt gyártóink:
Biodinamica »
Vannini »
D+Z »
Rólunk
A kedvezményeinkről
Webáruház
Online vásárlás
Cikkek
Szakmai anyagok
Szakkönyvek
az amazon.com webáruházból
Kapcsolat
Ahol elérhetsz minket

A Fogbolt.hu weboldalt az R-dent Kft. üzemelteti
Üzletszabályzat

A megrendelés leadásával Ön az R-dent Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak az R-dent Kft e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti – írásba foglalt szerződésnek minősülő, az eladó által iktatott, és utóbb hozzáférhető - szerződés jön létre az R-dent Kft mint eladó/szolgáltató,

Eladó:

R-Dent Kft.
8200 Veszprém Széchenyi u. 1.
Képviselő neve: Dr. Rácz László
Adószám: 11989950-2-19
Cégjegyzékszám: 19-09-505324 Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 667 /2006
R-dent Kft. a Veszprém Megyei Cégbíróságon került bejegyzésre 2000. március 24. napján a következő számon: 1909505324
Telefonszám: 06-88 565 002
Fax: 06-88 565 003
E-mail: info@rdent.hu

valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Fogbolt.hu áruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon találja meg.

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikk mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termék mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az aru kiszállítása közötti időszakban. Ön tehát minden esetben azt az árat fizeti ,amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
A fizetés a csomag átvételekor történik, készpénzben. Külön megegyezés esetén banki átutalásra is van lehetőség.

Szállítási információk

A Fogbolt.hu internetes áruházában vásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, partnereink a Magyar Posta Futárszolgálata és a GLS Futárszolgálat. A vásárlástól számítva 2-4 munkanap alatt juthat hozzá a csomagjához. Futáraink hétköznap 8 és 17 óra között végzik a kiszállítást, így kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ez időszakban tartózkodik, illetve olyan telefonszámot, amin napközben elérhető. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet sikertelen, futárunk telefonon egyeztet Önnel egy újabb időpontot, és felár nélkül újra kiszállítja a csomagot.

Jelenleg a csomagolási és postaköltség 1400 Ft.
25000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen postázunk.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendel áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az árucikkér kifizetett vételárat visszatérítjük Önnek legkésőbb az elállást, illetve az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik (jelenleg 0 Forint), valamint az áru visszajuttatásának költségei is Önt terheli. Az írásban bejelentett elállást az eladó határidőn belül érvényesítettnek tekinti, ha a vevő az elállásról szóló nyilatkozatát az elállásra nyitva álló határidő lejárta előtt a részére elküldi.

Az R-dent kft. a törvényi előírásokon túlmenően vállalja, hogy ha Ön nem elégedett a termékeinkkel 100 %-ban visszatérítjük a teljes vételárat. Önt csak a termékek visszaküldésének költsége terheli.

Egyébként az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Sikertelen kézbesítés

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelőség korlátozása:

Az R-dent Kft nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon az R-dent Kft. weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkezett meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Kérjük, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és férgek ellen.

Vitás esetekben a Veszprémi Városi Bíróság a kizárólag illetékes bíróság.