Kiemelt gyártóink:
Biodinamica »
Vannini »
D+Z »
Rólunk
A kedvezményeinkről
Webáruház
Online vásárlás
Cikkek
Szakmai anyagok
Szakkönyvek
az amazon.com webáruházból
Kapcsolat
Ahol elérhetsz minket

Premier Dental


A Premier Dental sikerének titka

A Premier Dental hosszú és sikeres múltra tekinthet vissza a független feltalálók és mind a fogászati, mind az egészségügyi szakemberek partnersége terén, ami új termékeket és koncepciókat hozott a piacra.
A Premier Dental sikerének titka, hogy az Új termék fejlesztő csapat párhuzamosan a Premier orvosi gyártómérnökökkel és gyártóüzemmel együttműködnek, megosztják egymással tapasztalataikat és magát a létesítményt, hogy egy új termék ötlete a tervezéstől egészen a piacképes csomagig kerüljön.
Ezen túlmenően a Premier Dental sikeresen integrált meglévő termékeket kisebb üzleti vállalkozásoktól a saját professzionális fogászati és gyógyászati termékkatalógusába. A házon belüli marketing szakértők és a Premier Dental által létrehozott kereskedelmi értékesítő hálózat által a Premier széles körű nemzetközi értékesítési és marketing lehetőségeket biztosít.


Már Magyarországon is megvásárolhatók a Premier Dental termékei!

A lehető legjobb helyen jár, mivel a kiváló minőséget képviselő Premier Dental egyetlen hazai forgalmazója az RDent.


enamelpro A Premier Dental mely termékeit rendelheted meg nálunk?

Az Alfa Triple Tray készlet elérhető több méretben és kiszerelésben, mely szabadalmaztatott megoldást nyújt az alginát lenyomatok vételére.
A Big Easy Gracey kürett az ismétlődő mozdulatok által okozott kézfáradtságot és esetleges fájdalmat enyhítő kézi műszer, mely gumírozott nyéllel rendelkezik.
A vCure-Thru IntegraPost készlete egy fényvezető, cirkóniummal dúsított üvegszálas csaprendszer, melyhez rendelhető a Cure-Thru IntegraPost előfúró, illetve utántöltő is.
A méltán népszerű Enamel Pro profilaxis paszta több kiszerelésben is megrendelhető nálunk. A termék eredetisége az ACP tartalmában rejlik, mely egyúttal tisztítja és erősíti a fogakat, ráadásul egyedülálló remineralizáló hatást fejt ki.
A Premier Dental kiváló minőségű cementek gyártásában is kiemelkedik. Áruházunkban a NexTemp egy új generációs rezin alapú ideiglenes cementet, illetve a Premier Implant Cementet találod meg, mely a rezin cementek szilárdságát és tartósságát kínálja, kifejezetten az implantátum alapú fogpótlások és tartósabb használatra készülő ideiglenes pótlásokhoz ajánlott.
A Premier Dental termékskálájából megtalálható webshopunkban a Traxodent paszta alapú vérzéscsillapító és barázdatágító rendszer az állandó minőségi lenyomatvételekhez.


tovabbfogbolt
premierimplantcement